Vervoer binnen- en buitenland VERMEULEN 		RUDI Vervoer binnen- en buitenland VERMEULEN 		RUDI
Startpagina

Bedrijfsinfo

Wagenpark

Spec²ialiteiten

Contactinfo Fotoalbum

Bedrijfsgeschiedenis

Het familiebedrijf Vermeulen R. BVBA werd opgericht in augustus 1978 door de huidige zaakvoerder Rudi Vermeulen.

Vervoer Vermeulen in het begin! Hijzelf startte in de tijd met een vrachtwagen met aanhanger. Toen werden het meest zeecontainers vervoerd vanuit Zeebrugge naar verschillende bestemmingen.

Door mond aan mond reclame, kwam Rudi in contact met meer mensen en werden ook meer en meer andere goederen vervoerd, zo groeide het aantal klanten met de dag.

Na enkele jaren was het klantenbestand zo sterk toegenomen dat het niet meer mogelijk was voor Rudi om alles alleen te vervoeren.

Er werd een tweede wagen aangekocht en een eerste chauffeur in dienst genomen.

De firma breidde zich steeds meer uit tot vandaag de dag.

Nu met een wagenpark van 5 trekkende voertuigen en 15 getrokken voertuigen, zijn we in staat een grote variteit aan goederen te vervoeren, zoals allerlei paletgoederen en machines. En van onze specialtiteiten is het vervoer van alle ondeelbare stukken, niets is voor ons te lang, te breed, te hoog of te zwaar.

Wij beschikken zelf over verschillende soorten trailers (platte, tautliners, diepladers) zodat we diverse soorten vervoer kunnen uitvoeren.

Wij beschikken ook over 2 wagens met een hijskraan om o.a. montages te doen of om zelf machines te laden of te lossen. Ook hebben we 2 heftrucks die kunnen meegenomen worden om eventueel machines op verplaatsing te laden of te lossen.

Ons team, dat uw goederen in geheel Europa brengt of afhaalt, bestaat momenteel uit: de zaakvoerders Rudi en zoon Jurgen Vermeulen samen met 4 enthousiaste chauffeurs. Wij staan 24 op 24 klaar om U een zo goed mogelijke service te bieden.

Door de moderne communicatiemogelijkheden in de voertuigen, o.a. GSM-toestellen, is het mogelijk U op ieder moment van de dag op de hoogte te houden waar een chauffeur zich met Uw goederen bevindt zodat U zelf de nodige regelingen kan treffen voor een goed verloop in Uw bedrijf.

Het jonge wagenpark wordt door Rudi en Jurgen zelf zoveel mogelijk onderhouden in een daarvoor ingerichte werkplaats. Bij grotere pannes wordt beroep gedaan op een garagehouder. Door het regelmatig controleren (ieder weekend) van alle voertuigen is het bijna uitgesloten dat we langs de weg een panne oplopen. Indien er zich langs de weg toch iets voordoet, wordt onze eigen depanagewagen ingezet of bij grote pannes wordt beroep gedaan op een Euro Service om de wagen zo snel mogelijk terug de weg op te helpen.

Vervoer Vermeulen nu!

Zoals U ziet, staan wij met ons team volledig klaar met onze diensten om U te dienen. Zo hebben jullie nader kennis kunnen maken met de firma.

Kijk gerust verder op deze website en U ziet enkele voorbeelden uit de praktijk.

Veel kijkplezier
De zaakvoerders

Rudi Vermeulen
Jurgen Vermeulen

[ Startpagina ] [ Bedrijfsinfo ][ Wagenpark ] [ Specialiteiten ] [ Contactinformatie ]
lijn uit puntjes
Copyright Vermeulen Rudi

Ontwerp WWWebdesign